Om Biocover​

BioCover A/S er en Dansk virksomhed ejet 80% af grundlægger og CEO Morten Toft og 20% af Maskinhandlens Indkøbsring. BioCover er specialiserede i bæredygtig anvendelse af organisk gødning (gylle) og har udviklet SyreN System til anvendelse ved udbringning af gylle i marken.

SyreN System anvender forsuringsteknologi (svovlsyre) for at ændre ammoniak (gas) til ammonium (salt) under udbringningen. Dette reducerer ammoniak emission med op til 70 % og eliminerer eutrofiering med kvælstof. Den reducerede emission udgør op til 50 kg kvælstof pr. ha og øger volumen af plantetilgængeligt kvælstof. Plantetilgængeligt fosfor øges op til 40 % samtidig med at metoden tilsætter den korrekte mængde plantetilgængelige svovlsulfat.​

Den øgede effektivitet af næringsstofferne i gylle og anvendelse af gødningsindustriens råstof direkte i producentledet, optimerer gyllelogistik, økonomi og reducerer/eliminerer negative miljøpåvirkninger fra anvendelse af gylle. Teknologierne udviklet af BioCover, forandre et globalt forureningsproblem til en gevinstgivende gødningsløsning.


Links til presse:

http://biocover-dk.danaweb1.com/artikler/fagpressen.aspx

Alfam model​

denmarknetherlandsgermany_2united kingdomgreat britainfrancefinlandunited-states-of-americ-icon

E-mission​

Her kan du læse om de mange fordele der er er ved anvendelse af e-missioN  /  LÆS MERE

Fordele ved syren​

Her kan du læse om de mange fordele der er er ved anvendelse af SyreN / SyreN+ system.  /  LÆS MERE

syren estimater​

denmarknetherlandsgermany_2united kingdomgreat britainfrancefinlandunited-states-of-americ-icon

logo-white

​v/ Morten Toft

Veerst Skovvej 6, 6600 Vejen, Denmark

BIOCOVER A/S  •  Veerst Skovvej 6, 6600 Vejen – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 32448062