Om BioCover

BioCover A/S er en Dansk virksomhed ejet 80% af grundlægger og CEO Morten Toft og 20% af Maskinhandlens Indkøbsring. BioCover er specialiserede i bæredygtig anvendelse af organisk gødning (gylle) og har udviklet SyreN System til anvendelse ved udbringning af gylle i marken.

SyreN System anvender forsuringsteknologi (svovlsyre) for at ændre ammoniak (gas) til ammonium (salt) under udbringningen. Dette reducerer ammoniak emission med op til 70 % og eliminerer eutrofiering med kvælstof. Den reducerede emission udgør op til 50 kg kvælstof pr. ha og øger volumen af plantetilgængeligt kvælstof. Plantetilgængeligt fosfor øges op til 40 % samtidig med at metoden tilsætter den korrekte mængde plantetilgængelige svovlsulfat.

Den øgede effektivitet af næringsstofferne i gylle og anvendelse af gødningsindustriens råstof direkte i producentledet, optimerer gyllelogistik, økonomi og reducerer/eliminerer negative miljøpåvirkninger fra anvendelse af gylle. Teknologierne udviklet af BioCover, forandre et globalt forureningsproblem til en gevinstgivende gødningsløsning.

Links til presse:
http://www.biocover.dk/artikler/artikler-fra-fagpressen
   

Alfam model

United-States-of-Americ-icon
 
Fordele ved SyreN
Her kan du læse om de mange fordele der er er ved anvendelse af SyreN / SyreN+ system.
Læs mere
 
SyreN Estimater
United-States-of-Americ-icon

BIOCOVER A/S
v/ Morten Toft | Veerst Skovvej 6 | 6600 Vejen, Denmark | Tlf. 29 63 49 36 |  mt@biocover.dk